Om oss

Webutvikling, digital markedsføring og rådgivning

Leaf Consulting er et digitalt konsulteringsselskap lokalisert i Trondheim. Siden våre konsulenter er kompetente studenter hentet fra de beste linjene i landet vil vi kunne tilby konkurransedyktige tjenester for en langt rimeligere pris.

Andreas Aarrestad

Partner

Jeg er en utadvendt 21-åring som studerer tredjeåret mot en mastergrad i kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet, og brenner for selve skjæringspunktet mellom teknologi, økonomi og forretninger. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Fridtjof Flaate

Partner

Jeg går 3. år på kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet samt på årsstudium i økonomi og administrasjon ved NTNU. Jeg er en person som alltid er ute etter nye utfordringer for å utvikle meg selv.

Jannik Fredricsson

Partner

Jeg studerer kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet. Jeg er en nysgjerrig og aktiv gutt, som alltid er på utkikk etter kunnskap. Jeg liker meg like godt bak en dataskjerm som jeg gjør ute i naturen.

Santhosh Shanmugam

Partner

Som mine medkonsulenter studerer jeg også kommunikasjonsteknologi. Jeg bidrar spesielt med mine diverse kunnskaper om design samt min lyst på orden og struktur. Sammen utgjør vi et team jeg kan garantere leverer nettsiden dere måtte ønske.

Kontakt


Vi deler ikke e-posten din med andre.

© Leaf Consulting ANS