Om oss

Et rimeligere konsulentselskap

Leaf Consulting ble startet av fire sivilingeniørstudenter fra kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet ved NTNU. Vi spesialiserer oss i utvikling, rådgivning og markedsføring, og tilbyr konkurransedyktige tjenester for en langt rimeligere pris.

Andreas Aarrestad

Partner

Jeg er en utadvendt 22-åring som studerer tredjeåret mot en mastergrad i kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet, og brenner for selve skjæringspunktet mellom teknologi, økonomi og forretninger. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Fridtjof Flaate

Partner

Jeg går tredjeåret på kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet samt på årsstudium i økonomi og administrasjon ved NTNU. Jeg er en person som alltid er ute etter nye utfordringer for å utvikle meg selv som menneske.

Jannik Fredricsson

Partner

Jeg studerer kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet. Jeg er en nysgjerrig og aktiv gutt, som alltid er på utkikk etter kunnskap. Jeg liker meg like godt bak en dataskjerm som jeg gjør ute i naturen.

Santhosh Shanmugam

Partner

Jeg går tredjeåret på kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet. Jeg bidrar spesielt med mine diverse kunnskaper om design samt min lyst på orden og struktur.

Håkon Frøland

Konsulent

Jeg går tredjeåret på kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet, og startet i Leaf hovedsaklig for å skaffe meg utviklingserfaring. Ved siden av studiene liker jeg å stå på ski og titte på fugler.

Kontakt


Vi deler ikke e-posten din med andre.

© 2021 Leaf Consulting ANS