Tjenester

Ny nettside knirkefritt

Det er mye som kjennetegner en god nettside, og det kan virke vanskelig å vite hva man trenger for å realisere sine ønsker. Her har vi samlet det viktigste.


Webhotell

Etter å ha utviklet en ferdig nettside trenger den en infrastruktur for å bli tilgjengelig på Internett. Dette kan vi bistå med for en rimelig månedspris. Slik kan du som kunde ikke trenge å bekymre deg om noe av det tekniske med å opprettholde en side på nett.

IT-hjelp

Vi tilbyr å bistå med teknisk support og service til enhver tid for en rimelig timespris. Her vil vi kunne hjelpe deg med alle tekniske utfordringer som oppsett av domene eller markedsføring på sosiale medier.

Publiseringssystem

Et publiseringssystem gir deg mulighet til å lage innlegg på siden fra et eget oversiktlig og enkelt brukergrensesnitt. Dette trengs dersom du ønsker en bloggnettside eller legge ut oppdateringer på siden kontinuerlig.

SEO

Søkeoptimalisering (SEO) brukes for å i større grad bli funnet i søkemotorer. 90% av all trafikk på internett starter med et søk, og da er det viktig at siden din blir plassert høyt av søkemotorer.

Tekstforfatting

Noe av det viktigste på en nettside er innholdet. Men minst like viktig som innholdet av en tekst er hvordan det blir skrevet. Om du er usikker på hvordan man burde skrive en tekst til en nettside kan vi gjøre dette for deg.

Dynamisk innhold

Trenger du betalingsløsninger, bookingsystemer eller annet dynamisk innhold? Vi kan tilby en måte som gjør det raskt og enkelt for deg å gjøre nettopp dette.

Kontakt


Vi deler ikke e-posten din med andre.

© 2021 Leaf Consulting ANS